Hoi! Mijn naam is Naro Lazarian en dit bestuursjaar neem ik graag het voorzitterschap op me bij onze fijne studentenvereniging. Ik ben overal enthousiast over en ben altijd in voor een praatje of een drankje. Ik studeer momenteer Nederlands in Rotterdam, werk als invaldocent bij verschillende middelbare scholen en houd mij bezig met vrijwilligerswerk voor ouderen. Daarnaast doe ik graag aan Petflix en purr, oftewel Netflixen en kroelen met m’n katjes en puppy. Ik vind debatteren een van de fijnste dingen om te doen, wat je hopelijk wel zal merken tijdens de ALV’s. Ik ben een die-hard fan van patatjes en baby eendjes, dus mocht je me ergens voor om willen kopen; you know what to get me! Ik kijk er ontzettend naar uit om dit collegejaar met jullie door te brengen en door te gaan met al het goede en leuke wat het vorige bestuur op heeft gezet. Ik hoop jullie zo vaak mogelijk te zien zodat jullie me kunnen verblijden met jullie stralende gezichtjes. Tot gauw!

Mijn naam is Sasun Sepoyan (19). Ik ben dit jaar begonnen aan de opleiding rechtsgeleerdheid aan de Radboud Universiteit in Nijmegen, waar ik doordeweeks ook woon in mijn paleis van 12 m2! In het weekend ga ik wel gewoon braaf naar huis in Almelo. Ik ben nog maar net lid van Gladzor, maar ik kon het niet laten om niet het bestuur in te gaan, ik heb dit jaar dan ook gesolliciteerd voor de functie van vice-voorzitter! Wat ik na mijn studie wil gaan doen weet ik nog niet, misschien iets maatschappelijks, maar misschien ook wel het bedrijfsleven in. Mijn stimulans om te studeren is het feit dat er in Nijmegen herkansingen zijn in de zomervakantie, alles moet dus in één keer gehaald worden, om ervoor te zorgen dat ik zo lang mogelijk in Armenië kan blijven aankomende zomer. Voetbal is voor mij hobby nummer één, ik kijk graag veel wedstrijden en ik heb ook altijd zin in een potje FIFA. Verder ben ik ook wel eens te vinden in de sportschool, waar ik niet fanatiek, maar wel effectief, de nodige calorieën verbrand. Naast voetbal en fitness luister ik ook erg graag naar muziek, er gaat dan ook geen dag voorbij dat ik niet naar muziek luister. Als vice-voorzitter kijk ik erg uit naar mijn tijd bij Gladzor en hoop ik zo veel mogelijk (nieuwe) mensen te ontmoeten!

 

Hallo allemaal, mijn naam is Tade Stephanian en ik ben 19 jaar oud. Ik ben momenteel derdejaarsstudent Fiscaal Recht en Economie aan de Hogeschool Rotterdam. Nadat ik mijn studie, hopelijk na twee jaar, heb afgerond, wil ik met mijn master beginnen. Ik loop momenteel vier dagen in de week stage bij een accountants en belastingadviseurs bedrijf in Capelle a/d IJssel. Dit geeft mij de mogelijkheid om waardevolle praktijkervaring op te doen.

Toen ik met mijn studie begon, was ik niet geïnteresseerd in studentenverenigingen. Dit veranderde in het tweede jaar toen ik over Gladzor hoorde van familie en vrienden. Ik besloot om de activiteiten te bezoeken en kennis te maken met de vereniging en de leden van Gladzor. Ik was enthousiast geworden en besloot om lid te worden. Sindsdien heb ik een leuke tijd gehad bij verschillende activiteiten en heb ik veel mensen leren kennen. Ik hoop dit het komende jaar voort te kunnen zetten.

Mijn naam is Maral Nazarian en ik ben 22 jaar oud. In september ben ik begonnen met de master Drug Discovery and Safety aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Binnen deze studie richt ik mij vooral op het beginstadium en de scheikundige kant van het ontwikkelen van nieuwe medicijnen. Mijn interesses zijn reizen, voetbal, muziek en mode. Ik ben sinds kort actief bij de vereniging, omdat ik het een goed initiatief vind van Armenen voor Armenen. Dit bestuursjaar zal ik de rol van secretaris vervullen. Ik hoop een mooie en goede bijdrage te kunnen leveren als bestuurslid. Daarnaast hoop ik een onvergetelijke jaar en ervaring eraan over te houden.

He. Ik ben Dario Cramer, 21 jaar en sinds kort externe coördinator van Gladzor. Ik studeer farmaceutische wetenschappen in Utrecht, waar ik nu onderzoek doe in de biochemie, en waar ik ook woon. Volgend jaar hoop ik te mogen werken met stamcellen voor mijn Masters. Uiteindelijk hoop ik onderzoek te doen naar medicijnen en gezondheid. Mijn vrije tijd breng ik door met vrienden, buiten, iets sportiefs of een van mijn andere vele bezigheden. Ik hou van sport, film, lezen, foto, muziek (en speel zelf piano of maak mensen doof met een poging tot fluitspelen), series, en nog veel meer. Ik ben in bijna alles geïnteresseerd en vind het leuk om  zoveel mogelijk verschillende dingen te doen en te proberen. Wanneer ik eenmaal ergens mee bezig ben ga ik er helemaal in op maar ik spring ook snel weer naar iets anders. Het leuke is dus dat ik meestal wel iets gemeen heb met mensen of iets om over te praten. Sidenote: als ik boos of verveeld kijk ben ik gewoon aan het wegdromen dus laat je vooral niet afschrikken om me aan te spreken (dit moet ik helaas vaak zeggen). Ik ben oorspronkelijk van Armeense afkomst en raakte in de loop van mijn leven geinteresseerd in mijn familiegeschiedenis en Armenië. Sinds ik een project deed over de Armeense Genocide vorig jaar nam het een snelvaart. Ik ben met Armeense les bij Abovian en leerde Armeniërs en de cultuur een beetje kennen. Ik ben blij dat ik sinds kort Armeniërs van mijn leeftijd kan ontmoeten. Hopelijk zoveel mogelijk nu ik ook in het bestuur zit van Gladzor.

Mijn naam is Mariam Bagramjan en binnen Gladzor sta ik ook wel bekend als het zusje van Artjom. Maar je mag me gerust bij m’n naam aanspreken. Ik ben 19 jaar en studeer Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Momenteel werk ik bij de Albert Heijn waar ik de rest van m’n leven wel zoet mee ben door de vele doorgroeimogelijkheden. Just kidding, dus als iemand nog suggesties heeft voor een wat geschiktere baan, laat het me weten. Verder bekleed ik de functie van secretaris van de Amnesty International Studentgroup Rotterdam. Daarnaast heb ik samen met een vriendin een beauty & fashion blog ”You Can Blog With Us”. Ook ben ik dit jaar natuurlijk de Interne Coördinator van Gladzor. De rest van mijn vrije tijd besteed ik het liefst aan familie en vrienden. Over 5 jaar ga ik ervan uit mijn diploma behaald te hebben, maar waar ik dan aan het werk ben, zou ik echt nog niet weten. Ik leef van dag tot dag en hou er echt niet van om alles vooruit te plannen. Het is namelijk ook echt iets voor mij om opeens te verhuizen en mijn eigen winkeltje te beginnen in Milaan.

Hallo iedereen! Ik ben Masis Safaryan en ben 24 jaar oud. Op dit moment volg ik de Masteropleiding Nederlands Recht met als afstudeerrichting het Ondernemingsrecht. Dit doe ik aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Ik hoop het komend jaar af te studeren en met een beetje geluk moet dit makkelijk gaan lukken. Verder heb ik jarenlang vrijwilligerswerk gedaan bij de Rechtswinkel in Arnhem. Hierbij is het de bedoeling dat je mensen helpt die juridische problemen hebben. Dit heb ik met veel plezier gedaan en het fijne is dat je de kennis die je jarenlang hebt opgedaan eindelijk in de praktijk kunt toepassen. Verder zijn mijn hobby’s lezen, politiek, zwemmen, reizen en natuurlijk met vrienden afspreken.  Dit jaar ben ik de PR Manager bij Gladzor. Ik kom al jaren bij Gladzor & heb het altijd naar m’n zin gehad. Je voelt je snel thuis bij deze vereniging en leert je roots te omarmen. Daarnaast maak je hier vrienden voor het leven en dat waardeer ik heel erg. Wie eenmaal bij Gladzor komt blijft komen omdat het zo leuk is. Laten we met z’n allen ervoor zorgen dat we die gedachtegang weten door te zetten. Op een mooi bestuursjaar!