ASV Gladzor is de landelijke Armeense studentenvereniging van Nederland en net als vele andere studentenverenigingen organiseert ASV Gladzor allerlei prestatiegerichte activiteiten voor haar leden en geïnteresseerde studenten, zoals presentatie- en sollicitatietrainingen, netwerk bijeenkomsten, culturele uitjes en reisjes naar musea en historische steden. Daarnaast organiseren wij ook lezingen en kennismakingsgesprekken met vooraanstaande personen. Ook organiseren wij de twee tofste studentenfeesten van het jaar in de vorm van een gala en een zomerfeest!

 

Aan de universiteit van Gladzor konden studenten diverse studies volgen zoals wiskunde, filosofie, logica, sterrenkunde, mythologie en theologie, maar men kon ook les krijgen in schilderen, beeldhouwen en muziek. Er werden ideeën en levensbeschouwingen ontwikkeld en het leven werd door de studenten vanuit verschillende perspectieven bekeken. ASV Gladzor wil in Nederland precies hetzelfde bereiken als wat er op de oude universiteit gebeurde, maar dan informeel en met gigantisch veel gezelligheid. We zijn namelijk een studentenvereniging en geen Uni!

Missie

De kernvisie van A.S.V. Gladzor luidt: “het creëren van een omgeving die ruimte biedt aan sociale cohesie, intellectuele ontplooiing, culturele ontwikkeling, maatschappelijke integratie en het vormen van een solide netwerk voor de Armeense studenten in Nederland.
Om deze missie te realiseren, heeft ASV Gladzor haar doelen opgesplitst in een aantal lange en korte termijn doelenstellingen.

Het bevorderen van integratie in de Nederlandse samenleving met behoud van de eigen identiteit

 

w

Het innemen van een actieve positie binnen de Nederlands-Armeense gemeenschap

Het versterken van de Armeense gemeenschap binnen Nederland

 

  • Het faciliteren van zelfontplooiing

Het scheppen van vriendschappelijke banden tussen de leden

 

Het behartigen van belangen van Armeense studente

 

  • Het creëren van een solide netwerk

 

Een volwaardig lid worden van het netwerk van internationale (Armeense) organisaties

Visie


Gladzor wil een professionele, erkende en optimaal opererende organisatie zijn die een actieve rol speelt in het leven van haar leden en bijdraagt aan de Nederlandse samenleving en aan de Armeense gemeenschap door:

  • Het organiseren van activiteiten op cultureel, educatief, recreatief en maatschappelijk terrein 80%
  • Een fundament leggen voor een professionele vereniging 60%
  • Samenwerkingsverbanden aangaan met verschillende organisaties, zowel in binnen- als buitenland 50%